V marcu gre zares

Prvi kratki informativni moduli za srednješolce_ke so za nami. Tukaj lahko prebereš, kako so potekali.

V marcu pa začenjamo z izvedbo ciklov teoretičnih in praktičnih usposabljanj v Gornji Radgoni in Mariboru.

V Gornji Radgoni se prvič srečamo v petek, 3. 3., ob 16.00 v MC Gornja Radgona, Trg svobode 15. Na prvem dogodku boš spoznal_a program in prihajajoče vsebine, dobre prakse mladinskega dela v MC Gornja Radgona, dogovorili se bomo tudi o dinamiki prihajajočih srečanj.   

V Mariboru pa s ciklom usposabljanj pričnemo v sredo, 15. 3., ob 10.00 v prostorih MISC INFOPEKA, Ob železnici 16. Dobivali se bomo trikrat tedensko (ponedeljek, sreda, četrtek) po štiri ure (10.00-14.00). Vsebine smo že vnaprej razporedili po terminih in lokacijah, lahko si jih ogledaš tukaj.
Vabljeni vsi nezaposleni (dijaki_nje, študentje_tke, brezposelni_e in drugi_e nezaposleni_e) mladi do vključno 29 let. Predhodnja prijava ni nujna, je pa zaželjena na infopeka@infopeka.org.

POZOR!
Če si aktivni_a iskalec_ka zaposlitve, prijavljen_a na Zavodu za zaposlovanje OE Maribor in star_a do vključno 29 let, vabljen_a na predstavitev programa, ki bo v ponedeljek, 6. 3., ob 11.00 in 13.00 v Kariernem središču na Gregorčičevi ulici 37 v Mariboru.
Tudi s podporo Aktivnih politik zaposlovanja se lahko udeležuješ naših vsebin, za kar pa se moraš dogovoriti s svojo svetovalko na Zavodu za zaposlovanje.

Leave A Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Facebook
Instagram